dissabte, 9 de desembre del 2017

Calella i Llafranc 4t d'ESO 2017

El 28 de setembre de 2017 els alumnes de 4t d’ESO van fer una sortida didàctica a Calella i Llafranc per cohesionar els grups i millorar-ne la convivència


Llafranc i Calella, dues viles de la Costa Brava, pobles amb gent molt tranquil·la voltant i prenent el sol, fins que... Vam arribar nosaltres!


El 28 se setembre, poc després d’haver començat l’últim curs al Centre, vam emprendre una sortida amb la il·lusió comuna de millorar l’ambient entre nosaltres. El trajecte seria d'una hora i mitja en autocar, on hi havia alumnes que interactuaven entre ells, i d’altres que aprofitaven per fer una dormideta. Només arribar, vam esmorzar, alumnat i professorat, a la platja del Golfet, per agafar més tard el camí de ronda, que ens portaria de Calella cap a Llafranc.


Vam caminar uns 45 minuts a bon ritme, i durant el trajecte tothom es va anar familiaritzant amb gent que coneixia poc, o fins i tot va aprofitar per enfortir la relació amb els més coneguts. Quan vam arribar a la platja de Llafranc, les profes ens havien preparat unes activitats a la sorra per treballar la cohesió de grup. La primera activitat consistia a dibuixar amb els nostres cossos estirats a la sorra una complicada operació matemàtica. Després ens van demanar de representar un anunci famós, amb música cantada per tots nosaltres. A la tercera vam construir una sèrie de figures marines amb els cossos ben enfarinats novament sobre la sorra. La bateria d’activitats va concloure amb una cadena humana estesa al llarg de la platja. Vam convertir-nos en tota una atracció per als turistes!

Finalment ens van deixar una estona lliure per dinar i anar a fer una passejadeta per Calella, abans de tornar cap a Granollers.

Cal dir i remarcar que durant la sortida l’ambient va ser ben positiu.

Christian Fato i Arnau Girabent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió