divendres, 4 de novembre del 2016

Una forma genial d'iniciar el curs

Com ja sabeu, cada any a la Secundària de la nostra escola es realitzen les excursions d’inici de curs, que són per consolidar les relacions entre els alumnes de l'escola i per conèixer els qui hi entren nous.



Aquest any els alumnes de 1r d’ESO han anat a Port Balís, Barcelona, on varen realitzar activitats de vela i kàiak. Els alumnes ens van comentar que fent kàiak molts varen caure a l’aigua, però no els va passar res, ja que duien armilla. Després varen anar a fer vela, activitat que els va agradar més que el kàiak ja que es podien banyar, però resulta que tenien companyia: hi havia meduses! Els companys 1r d'ESO ens van dir que voldrien tornar a repetir aquesta excursió perquè s’ho van passar molt bé i els va agradar molt ell lloc on van anar.

Els estudiants de 3r d’ESO van anar a La Granja de Santa Maria de Palautordera on fan participar en un seguit de jocs d'equip: un circuit, un joc de cordes, vòlei i una gimcana, una de les proves de la qual era una cursa de sacs. Ens van explicar que el que més els va agradar va ser jugar a vòlei i el joc del mur.

Alumnes de 4t d'ESO a Llafranc
El 5 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO vam emprendre camí cap a Calella de Palafrugell per gaudir d’una sortida de cohesió. En arribar a Calella ràpidament ens vàrem posar a esmorzar. Ja amb la panxa plena, vam començar a caminar pel camí de ronda de Calella a Llafranc, gaudint de les grans vistes de la Costa Brava; les cases blanques i de colors clars del poble, els pescadors i altres persones matineres.

Després de moltes pujades i baixades, vam arribar a l’objectiu que volien les tutores; fer uns jocs cooperatius a la sorra sobre temes del mar Mediterrani, en els quals vam competir la classe de 4t d'ESO A contra la classe de 4tB (i que finalment va guanyar el grup B).

En acabar ens van deixar explorar el bonic poble i gaudir d’un bon dinar.

Mariona Salvany i Mireia Pont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió