divendres, 4 de desembre del 2015

L'esport és vida

En Gerard Rodríguez de 4t d'ESO,
jugant a golf.

L'esport és molt necessari per poder fer una vida saludable perquè ajuda a mantenir-nos en bona forma física però també mental, ja que ens fa estar desperts. 


Hi ha molts tipus d'esports i de ben segur que algun d'ells t'atraurà. No cal que t'apuntis a cap equip, hi ha moltes altres alternatives, com anar a córrer o apuntar-te a un gimnàs, d'aquesta manera podràs anar al teu ritme. A més a més, l'esport és una forma de conèixer persones noves o simplement quedar amb els teus amics per passar-t'ho bé a la vegada que fas exercici.                                                                                                           

L'Alexander Jañez de 4t d'ESO,
jugant a tennis.
Per això hem volgut informar-nos sobre l'activitat física que realitzen alguns dels alumnes de l'escola d'aquest curs 2015-2016. Hem fet una enquesta a dues classes diferents de l'ESO, una de segon i una altra de quart, per analitzar-les i comparar-les. Els resultats han estat els següents:




En Kento Tanaka de 4t d'ESO,
 jugant a futbol.
Una vegada obtinguts els resultats i analitzats aquests gràfics, hem arribat a la conclusió que la majoria dels alumnes realitzen esport. També podem observar que els gustos són molt variats, ja que no tothom practica les mateixes activitats, tot i que les més populars són pàddel i dansa (2n ESO) i futbol i gimnàs (4t ESO).

Podríem dir que els alumnes són conscients que l'esport ajuda a mantenir una vida saludable.




Judit Moltó, David Sabaté i Marina Rof.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió