divendres, 27 de novembre del 2015

El nou vestíbul

Aquest curs, el vestíbul de P3 i P4 de la nostra escola ha canviat molt respecte a com era, amb moltes novetats.


El més destacable és la remodelació total de l'espai, que s´ha actualitzat, amb nous materials, nous colors i mobiliari modern, un mural fet a mà alçada per la professora de plàstica de l'ESO, Vanessa G. Riaguas, etc. Amb tants colors i la nova il·luminació, l'espai té més vida i fins i tot sembla més gran.

Depenent de l´estació de l'any, decoren el vestíbul d'una manera diferent; ara, com que estem a la tardor, està decorat amb elements propis d´aquesta estació com moniatos, magranes o castanyes, a més de fulles de tardor de diferents colors enganxades en un suro a la paret. A més, cada dos mesos es canvien tots els murals.

Els lavabos també s´han remodelat i s'han omplert de colors. A més, hi ha una sala molt il·luminada i acolorida que es destina a les tutories amb els pares dels alumnes. En un dels espais del vestíbul s'hi han col·locat les tauletes mòbils per als alumnes de P4. A més,hi podem trobar l'anomenat "racó de la cuineta", que té molt èxit entre els nens i nenes, i a la taula de la Lluïsa hi ha jocs que canvien cada mes.

Tots aquest canvis han fet que el parvulari sigui un lloc més alegre i més bonic, i que tant els grans com els petits puguin sentir-s'hi ben a gust.




Sergi Campdelacreu i Saibo Diaby

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió