divendres, 8 de maig del 2015

Els camps de treball de la Generalitat per a joves

Que són? 

Els camps de treball per a joves són unes activitats que s’ofereixen a voluntaris per realitzar projectes i serveis per a diferents grups de joves. Els participants es comprometen de manera interessada a participar en el treball proposat que sol ser: ambiental, social, patrimonial, … 

En total es disposa de 930 places per a 82 camps de treball de diferents punts de l’Estat per a joves entre 14 i 29 anys. L’allotjament és en cases de colònies o en tendes de campanya. 

Els camps estan organitzats per la Direcció General de Joventut a través de diferents associacions d’educació. Dels camps que s’ofereixen aquest any, 13 són novetats, mentre que els altres ja són dels camps inicials de les primeres campanyes. 

Un dels que són novetats és el que planteja recuperar el poble abandonat de La Mussara. Es recuperarà l’entorn i la història del poble; es faran excursions per les muntanyes, jocs de nit i tallers sobre flora i fauna i va destinat a joves d’entre 15 i 17 anys. 

La preinscripció va tenir lloc del 13 al 20 d’abril i el passat dimecres 22 es va fer el sorteig. 

Un alumne de la escola, l’Enric Ballesteros de 4t ESO, hi participa:
"És una manera diferent de passar l’estiu i es una cosa que promou la Generalitat i que no només és per treballar sinó per passar-t’ho bé. Ofereix un servei que està bastant bé i, al final, amb la feina que has fet en el camp veus que has fet una cosa per al bé de Catalunya, i és un món per posar-se a ajudar i a fer activitats i coses entretingude. A més tens l’oportunitat de conèixer noves persones."


Gloria Cuchillo 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió