dijous, 30 d’abril del 2015

Un Carnestoltes de contrastos

Com és tradició en la nostra escola, des dels més petits fins al més grans es van esforçar per oferir-nos l'espectacle de Carnestoltes. Aquest any, relacionat amb el Compartim, totes les disfresses jugaven amb el contrast blanc-negre.


Els més menuts eren mandroses vaques blanques amb tímides taques negres que ballaven a la vegada que intentaven fer una becaina. Els peques de P-4 es van fer passar per majestuoses zebres vingudes des de la sabana africana per gaudir del nostre espectacle. Els infants de P-5 eren divertits dàlmates que fugien de les seves mestres, les Crueles Devil, les quals volien fer-se un nou abric amb ells


Passant a la Primària, els nens i nenes de primer anaven disfressats de petits óssos panda vinguts de l'Àsia Oriental que guimbaven al ritme de la música. Els vailets de 2n  eren majordoms i minyones que competien per demostrar a tothom la seva professionalitat amb els seus majestuosos passos de ball. Els nins de 3r eren entusiasmats arlequins que volien enlluernar-nos amb la seva alegria a la pista. Els nens i nenes de 4t van ser misteriosos mims que van demostrar que els sentiments es poden transmetre sense necessitat de paraules. Els jovenets de 5è van sorprendre a tothom fent reviure el rei del pop: amb els seus formidables passos i la seva alegria, va semblar com si en Michael Jackson fos allà mateix. Per finalitzar, els alumnes de 6è, eren el conegut actor Charles Chaplin en persona i, amb el seu singular pas, van desfilar i van ballar enèrgicament. 

Però no només va participar-hi la Primària; els alumnes més grans també van ajudar activament en les diferents tasques de preparació: les noies de 4t d'ESO van col·laborar amb els diferents cursos a preparar l'atrezzo per caracteritzar-se amb el seu paper, a la vegada que també ajudaven a pentinar i a maquillar; els nois, d'altra banda, van donar un cop de mà amb el muntatge de so i llum a la Plaça de Ponent, i, un cop tot finalitzat, van ajudar a recollir.
  


Giulia Cosmulescu i Mariona Campaña

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió