divendres, 24 d’abril del 2015

Els alumnes de Teatre fan d'estàtues


Al Col·legi Jardí, els alumnes tenim l’oportunitat de fer teatre com a extraescolar. En aquest moment, tots els  que hi participen són de primer d’ESO excepte un, que és de quart d’ESO. Els seus noms són: Júlia Simpson, Oriol Plañxart, Martina Lanza, Rául Campos, Cosmin Bortoi, Maria Canals i Pere Garriga (el nostre company de 4t).
Cada mes ens sorprenen amb alguna representació. Per exemple, el mes passat es van presentar a una classe de segon d’ESO, amb el permís de la professora, simulant una baralla entre dos companys perquè l’un havia copiat una feina de l’altre. Les reaccions del públic van ser variades; alguns estaven en estat de shock, d’altres no s’ho creien i una persona en concret es va espantar fins al punt que va voler trucar a la policia.
La representació més recent ha estat la que van fer el divendres dia 28 de març davant del Teatre Auditori de Granollers, just al costat de l’escola. Tots els alumnes de teatre feien d’estàtues i cadascú interpretava un personatge diferent: només es podien moure si algú tocava una campaneta.
Encara que no podem entrevistar a tots els membres del grup de teatre, sí que hem pogut parlar amb en Pere Garriga, alumne de quart, per tal que ens expliqués la seva experiència. Es va disfressar de romà i portava només un llençol força incòmode perquè el duia subjectat amb imperdibles i relliscava constantment. Segons ell, quan s’havia d’aguantar les ganes de riure era quan ho passava pitjor, per evitar-ho es mossegava les galtes. Afirma que tot i haver-ho passat malament en algun moment, és un bon record i una gran experiència.
El teatre no pot desaparèixer perquè és l’únic art on la humanitat s’enfronta a ella mateixa
Arthur Miller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió