divendres, 10 d’abril del 2015

Compartim a Infantil i Primària

Els projectes del Compartim d'Educació infantil i Primària. Un món de contrastos ben divers 



En l’Educació Infantil, els alumnes de P3 van treballar el “Dia o la nit”, basant-se en els colors, els estels, i els sons de la nit i el dia.  Pel que fa als alumnes de P4, a partir de diversos valors com el respecte, la tolerància, les diferències físiques van treballar el tema "d’Iguals o diferents". Els alumnes de P5 van donar al tema un enfocament molt original, en el qual van reflexionar sobre les accions bones o dolentes a partir de l’estudi de personatges fantàstics, "Fades o bruixes".
Els qui són una mica més grans, els de 1r de Primària, van fer una retrospecció per tal de situar-nos en el passat i, a través d’un túnel del temps, ens conduïren cap al segle XXII, el futur. Passant a la classe de segon, els alumnes realitzaren una pel·lícula amb dibuixos fets per ells sobre les emocions sota el tema "Positiu o negatiu".  El grup de tercer s’enfangà les mans per tal de fer diferents escultures amb les quals representaren algun moment "Gran o petit" de les seves vides. "Riquesa o pobresa", un tema molt altruista, el van dur a terme els alumnes de 4t. A part d’altres activitats, van vendre galetes, fetes per ells mateixos, per recollir diners per a  El Xiprer de Granollers, una organització amb la qual ja ha col·laborat altres vegades la nostra escola.

El grup de 5è es calçà unes bones botes i va anar acompanyat d’un grup de coloms blancs, per enfrontar-se al gran dilema “Pau o guerra”. Per finalitzar, el grup de 6è va tractar el tema "Realitat o fantasia", tot experimentant sobre el surrealisme a partir del conegut pintor català Salvador Dalí; van escriure contes amb els símbols que caracteritzaven aquest pintor i amb l'ús de trets rellevants dels famós escriptor Gianni Rodari. A més van fer al vestíbul una projecció d’imatges d’il·lusions òptiques, una exposició d’art urbà en 3D i diversos trucs de màgia.

Realment, aquest projecte s’ha basat en elements contradictoris, tots ells amb trets comuns però alhora ben diferenciats.   


Laura Parra i Estela Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió