dijous, 5 de març del 2015

Compartim a l'ESO

Aquest any el projecte compartim presenta una nova edició que tindrà com a tema principal els factors oposats, amb el lema "Blanc Negre. Un món de contrastos". 


Com sabeu, el projecte Compartim implica tota l’escola, de manera que tots els alumnes dels diferents cursos hi realitzen una exposició  del tema que han estat preparant durant un període de temps i que després podran veure les famílies un dissabte al matí.

El projecte compartim vol aconseguir que els alumnes siguin capaços d’utilitzar els recursos necessaris, els coneixements, les habilitats i les actituds d’una forma adequada en contextos i situacions diverses.

Els projectes de Secundària

Els alumnes de 1r d’ESO s'han centrat en el tema "Guanyar o perdre", amb un joc de pistes de grans dimensions.

Els de 2n d’ESO han preparat una instal·lació científico-artística, basada en el blanc i el negre, en la qual plantegen que "No tot és el que es veu".

Els alumnes de 3r d’ESO han realitzat un projecte de pintura sobre el realisme contra la imaginació. La biblioteca es transforma en un museu en el qual les versions d'art apol·lini i dionisíac dels alumnes es confronten.                                                                                                                                                              
Finalment, els alumnes de 4t d’ESO exposen els resultats dels seus projectes de recerca en els quals han aplicat el lema del Compartim, tot analitzant aspectes confrontats que van des de l'economia al cinema, passant per l'esport, l'educació, la música...

Així doncs, dissabte 7 de març les famílies dels alumnes podran veure el que amb tantes ganes hem estat preparant.

Us hi esperem.


Ian Baño, Lluís Sala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió