divendres, 20 de febrer del 2015

Thanks Giving Day

Els alumnes de 1r d'ESO celebren el Thanks Giving Day 


Els passats dies 1 i 2 de desembre els alumnes de 1r d'ESO de l'escola van celebrar el Dia d'Acció de Gràcies acompanyats d'en Devin, l'auxiliar de conversa, que coneix molt bé aquesta festivitat ja que, com sabeu, és nord-americà.

Els estudiants de 1r d'ESO van estudiar prèviament, a les classes d'anglès, quin és el sentit de la celebració, tot cercant informació sobre la festivitat. Per acabar, van posar en pràctica allò que havien après celebrant ells el Thanks Giving Day a l'aula, amb un esmorzar i cartes decorades per ells en anglès.

Durant la celebració, cada taula va portar el seu esmorzar i conversava en anglès. És aquesta una manera d'apropar els alumnes a la cultura internacional, a més a més de gaudir una estona tots junts.

Realment els americans celebren el Dia d'Acció de Gràcies en família amb un gran sopar. La raó de la festivitat és donar gràcies pels aliments indígenes americans que hi havia abans dels colonitzadors, d'aquests primers els nouvinguts van aprendre a conrear els aliments típics de la terra i, gràcies a ells, van poder sobreviure en un territori nou.


                                  

                                                                                   Marina Sirvent i Paula Martins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió