dijous, 19 de febrer del 2015

Concurs d'anglès "THE FONIX"


El 5 de febrer, a la tarda, es va dur a terme el concurs de "THE FONIX" d'anglès, Aquest concurs és nacional i la nostra escola hi participa cada any. Consta de tres fases: la primera es realitza entre els alumnes de cada escola que s'hi vulguin apuntar; de cada centre en surt un sol guanyador. La segona fase es fa a nivell de províncies, a Barcelona. I la tercera i última fase, es realitza entre els millors estudiants d'anglès de tot Catalunya, i es torna a celebrar a Barcelona. D'aquesta última fase en sortirà l'estudiant que domina més l'anglès des del punt de vista de la redacció de tot Catalunya. 

L'any passat, vam tenir la gran sort que l'alumna que va guanyar aquest concurs formava part de la nostra escola. Qui va aconseguir-ho va ser la Clara Sarrià, que va ser premiada amb un viatge d'una setmana a Belstaff per practicar-hi anglès. Un magnífic premi, per a una magnífica estudiant.

Esperem que aquest any es pugui tornar a quedar el premi aquí a l'escola i  que així aconseguim fer dos anys brillants en la categoria d'anglès. D'aquesta manera el Col·legi Jardí es guardonaria novament com una de les escoles amb més nivell d'anglès de tot Catalunya.

ÀNIMS PARTICIPANTS, QUE PODEU ACONSEGUIR-HO!!!!


Marc Bellalta i Marc Mora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió