dijous, 22 de gener del 2015

Visita cultural al Tàpies

4t d'ESO a la Fundació Tàpies

El dia 23 de desembre els alumnes de 4t d’ESO vam fer una sortida a Barcelona, on vam visitar la Fundació Tàpies i vam partipar en un taller creatiu.

Antoni Tàpies va ser pintor, escultor i teòric de l’art català. Va néixer el 13 de desembre de 1923 a Barcelona i va morir el 6 febrer de 2012. Va ser un dels principals exponents de l’informalisme, un moviment que comprèn totes les tendències abstractes, i és considerat un dels artistes destacats del segle XX.




La fundació Antoni Tàpies, situada en un edifici esplèndit al carrer Aragó, va ser fundada per ell mateix l'any 1984 amb l'objectiu que fos un centre cultural i d’aprenentatge de de l’art contemporani.

La visita a la Fundació va durar una hora, durant la qual vam poder gaudir de l'espai del Museu, que havia estat una antiga impremta, i vam entendre una mica més les obres de Tàpies. Un cop finalitzada la visita, tots els alumnes vam participar en un taller a la Fundació mateix durant una hora més, al llarg de la qual vam aplicar algunes tècniques de creació del pintor català.


Després del taller, els nostres tutors ens havien preparat una gimcana fotogràfica pel Passeig de Gràcia i el Barri Gòtic de Barcelona. Vam fer una bona caminada fins a arribar al port de la ciutat, on, finalment, vam dinar.

Lluís Sala, Ian Baño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió