dijous, 22 de maig del 2014

Prenem l'aire

Després d’una llarga setmana de preparació pel projecte Compartim i les exposicions finals del nostre treball de recerca, les nostres tutores van preparar una sortida sorpresa de germanor, per acabar la setmana: no sabíem què faríem ni ben bé on aniríem. 
L’excursió va tenir lloc el passat divendres 16 de maig. Quan vam arribar a l’escola aquell matí vam tenir una hora per acabar d’enllestir els nostres projectes finals per al Compartim d'aquest any. Cap a les 9 va començar la caminada, teníem un punt inicial, però... on arribaríem? Vam agafar el Passeig fluvial i vam anar baixant i baixant, no s’acabava mai! 

Durant el trajecte ens vàrem anar distanciant en tres grups: al primer, a tota marxa, hi havia la senyo Eva Andrés; al segon, una mica més calmat, la senyo Elisabet i, per acabar, a un ritme baix la senyo Françoise. Després d’una hora i vint minuts de camí, vam arribar al Viena de Montmeló. Allà, ansiosos per menjar, vam entrar corrents a fer cua per poder esmorzar. Com que era una sortida de germanor, vam seure junts, ocupant tota la terrassa. Després de l'esmorzar les tutores havien previst fer unes activitats lúdiques, tot i que per falta de temps no les vàrem poder realitzar. Després vam tornar a agafar el camí de tornada. Cap a les 12,30 vàrem aconseguir arribar i, ja sense alè, vam estar una horeta petant la xerrada amb els companys i les tutores.


  Xiomara Macías i Neus lópez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió