dijous, 22 de maig del 2014

Ja han arribat les preinscripcions!

El dia 13 de maig van començar les preinscripcions de Batxillerat, fins al dia 23 del mateix mes. L’han de presentar  tots els que vulguin cursar batxillerat, incloent-hi els estudiants que volen accedir al de la modalitat d'arts i les que cursen o han cursat un cicle formatiu. Per a fer la preinscripció cal seguir una sèrie de passos:
  •       Conèixer les dates de preinscripcions del centre desitjat.
  •       Fer les consultes pertinents al centre.
  •       Assabentar-se dels criteris de prioritat amb què s’ordenen les llistes.
  •       Presentar la sol·licitud juntament amb els documents necessaris.
  •       Consultar si has estat triat a les llistes definitives.
  •       Fer la matrícula.

Aquests passos també serveixen per al batxillerat nocturn, tot i que se li ha de sumar una justificació on es raoni la impossibilitat de seguir estudis diürns per motius laborals. En canvi en els batxillerats d’ensenyament especialitzats en música i dansa, primer s’ha de passar una prova d’aptituds i es fa una llista per notes, és després quan s’apliquen els criteris de prioritat generals.
Com hem dit abans, a l’hora de fer les llistes també es tenen en compte uns certs criteris que et poden donar prioritat a l’hora d’accedir-hi, com ara tenir germans escolaritzats o antics alumnes del centre, proximitat del domicili, renda anual, discapacitat o formar part d’una família monoparental o nombrosa.



No ho oblidis, fes la teva preinscripció!


Xiomara Macías, Judith González i Neus López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió