dijous, 13 de març del 2014

PROJECTE DE RECERCA

Els alumes que formen ALCA preparen el seu projecte de recerca

Com sabeu, el programa ALCA, també conegut com a Altres Capacitats, és l’espai on la ciència i la tecnologia assoleixen un altre nivell. Està format per  alumnes amb habilitats i facilitat envers els estudis. En aquest article parlarem de la manera com els alumnes del grup ALCA de 4t treballen un projecte de gran importància a l’ESO, el projecte de recerca. I els n’hem demanat l’opnió que tot seguit resumim...

GRUP ALCA DE CIÈNCIES
Format per Laura Campins, Nil Llorach i Natàlia Tanaka
Els alumnes de ciències fan el treball de recerca sobre els riscos meteorològics de Granollers. El tema, doncs, està relacionat amb el temps de la nostra ciutat. Tot i que el tema els el van triar els seus professors, estan satisfets ja que els agrada treballar i investigar les mesures amb les quals compta la nostra ciutat davant dels riscos meteorològics. Aquests alumnes han de lliurar els treballs més aviat que els altres, però no troben que sigui un inconvenient, ja que així s’ho treuen de sobre abans, estan organitzats correctament i es veuen capaços de fer-ho. Finalment, no creuen que el seu treball sigui més complex que el dels altres companys i company.

GRUP ALCA DE ROBÒTICA
Format per Oriol Navarro, Alex Guardado i Pol Abadias
Els alumnes de robòtica centren el seu treball de recerca a crear una aplicació per al telèfon mòbil basada a avisar dels riscos meteorològics. El seu tema, tot i ser semblant al del grup de ciències, se centra més en la tecnologia. La idea principal de l’APP és poder avisar en qualsevol moment a la gent que viu a Granollers de la previsió meteorològica. Encara que no van escollir aquest treball, els agrada perquè és diferent i més difícil, per tant els suposa un repte. Creuen que aniran justos a l’hora d’entregar el treball  perquè aniran estressats i encara no saben si acabarà de funcionar com esperen.


                                                                                                        Berta Clapera i Andrea Moral



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió