dijous, 27 de febrer del 2014

Viatge de fi de curs, un repte a superar




Com cada any els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Jardí de Granollers recollim diners per al viatge de fi de curs. Aquest any hem decidit fer novament la desfilada, que es fa any rere any.  Uns quants alumnes de 4t desfilaran, és a dir, aniran passejant perla passarel·la de la discoteca on la realitzarem, amb diferents tipus de roba i ballant, seguint el ritme de diferents músiques, mentre que els altres podran gaudir de la música i l’espectacle. Durant  aquest esdeveniment hi haurà refrescos i una gran variació de músiques de tota mena: electrònica, pop, rock…L’entrada serà limitada a partir dels 14 anys.
Un altre dels projectes que tenim per  a recollir diners, serà vendre roses a les portes del Jardí, la de Primària i Secundària  al C/ Torres i Bages, el dia 23 d’abril, per Sant Jordi; a més també farem punts de llibre especials per a aquest dia. Les roses costaran aproximadament 3€ i els punts de llibre, 2,5€. A més, durant els mesos de novembre i desembre, farem la clàssica venda de loteria de Nadal.
El nostre objectiu és aconseguir el màxim possible de diners perquè el viatge ens surti més econòmic. Ajudeu-nos que sigui inoblidable participant en qualsevol d’aquestes activitats.


Julià Ribes, Natalia Fato, Andrea Cot i Ainhoa González


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa la teva opinió